eymeninannesii Rahim buyuyo die agrilar oluyomus doktorumuda sormustum normal dedi bugunde kontrolum vardi bi sikinti yokmis cok iyimis bebeim
denizoktay Kızlar merhaba 11. Haftayız biz de çok şükür.ben bişey soracaktım.aydın didim de yaşıyorum bilen bilir, burası kavruluyor sıcaktan yazın.temmuzda doğunca hastane çıkışı falan nasıl almam lazım ne giydirmeliyim.sıcakta çocuğa bişey olur mu tecrübesi olan var mı? Bi de bu avmlerde ki güvenlik kapıları var ya o şardan geçiyor musunuz sakıncası var mı
NeslihanOner Bugün 11+0 ız. Sabahları mide bulantım oluyo ve kusma tabi ki. Ben de 10 gündür görmüyorum ve özlüyorum merak ediyorum iyi mi diye 😊❤😍
Ardeninannesi Merhaba bizde 7+3 uz 🐣😍🤗 bulantı halsizlik uyku Ama çok şükür bir hafta sonra görmeye gideceğiz 💞💞
seymasare Bir An önce kusma dönemini geçirip bal ayı bölümüne yani. 2. Trimestrâ geçmek istiyorum yaa😅😍 10+6 olduk çok şükür❤
Esra_annee Ufkumm doktorum öyle dedi 27 Haziran Doğum tarihi diye ama gebelik çizelgemde de son 4 Temmuz’a denk geliyor