ATC [silindi] canım ben babynests instagram sayfasından kapıda ödeme kargo dahil 125₺ ye aldım çok güzel ve çok büyük çok begendim😂
[silindi] Deletedmom128 evet fiyatlar pahali biraz ben de anne yani almadım Babynest kullanışlı oluyor tanıdık birinde gördüm bebeği hep onun içinde yatyor her odada dolastrabiliyor rahatca🙂
Deletedmom128 [silindi] Modastra diye bir site var oraya da bak istersen. Çok ucuz değil ama çok hoş renkler var.
Pamugumgeliyor [silindi] ben babaynesti iki ay felan oldu 80 toye aldim, 25 tl de kargo verdim. Yastigi var icinde bi de yanlarinda tutup kaldirmak icin askilari vardi. Ayrica kadin cok kaliteli yaomisti cok begendim para helal olsun vala.
Simayyy Babynest.com dam aldım tüm set 260 tl sanırım, alt açma, puset örtü, nevresim, yorgan, ortopedik yastık, süslü yastık, yatağı orta sertlikte, lüks pamuklu kumaş, hepsi yıkanıyor, hatta bugün yıkadım hiç bozulma olmadı, çok memnunum, orijinal bi ürün, sadece yatak 109 tl
Efuli53 [silindi] burada bi arkadas kendısı yapıp satıyordu ınstgram hesabını vermişti 55liraya yaparım yazmıstı ama onu bulmaya calıs istersen
Melis_tugba https://www.bpazar.com/Anne-Cocuk/BabyNest-Bebek-Uyku-Yatagi-Ve-Yastagi-100-Pamuk-SECENEKLER-SUNAR/236895