Evrem990 Selam kizlar 22+5 im bebegin haraketlerni nornalde hissediyordum ama dün gün boyu hissetmedim(cok haraketsizdim gün icinde) sonra gece 3 de uyandim saat sabah7.8 e ladar yine bisey hissetmedim normal mi sizce.tecrubesi olanlar lutfen yazabilirmi
Zehra_25x Evrem990 bi serbet icip soluna uzan cnm ozmn oynar. Olmadi saglik ocagina gidip kalbini dinleyebilirsn. Bazen ole olabiliyor bnde cok korkp gidiyodm kalbini duyunca rahatliyodm. ilk bebs sanrm bnmde ilk. Korkman cok norml.
BurcuArya35 Evrem990 aynı durumu bende 2 gün önce yaşadım çok korktum çok cılız hissettim ama normalde olandan cok azdı 23+5 im bende ama dün ve bugün çok şükür aynı hareketi oldu bazen sanırım cok hareket halinde olduğumuzda uyuma süreleri artıyor bebeklerin
Portredekitirtil Evrem990 korkma canım bu endişe kaç haftalık olursan ol kaçıncı gebelik olursa olsun hepimize endişe ettiriyor. Ama bebişlerde bazen durgun oluyor bizim gibi bizlerde bazı günler canavar gibi bazı günler halsiz hep yatar oluyoruz onlarda öyle. Şekerli su iç yat dinlen bol su iç hareketlenecektir inşallah
Evrem990 Portredekitirtil dogru diyosun canm insan ister istemez telaşlaniyor uzun zaman gibi geldi ya bana ondan evham yaptim
defnezumram Evrem990 dün hissetmiyordum da bugün sağlık ocağında izlemim vardı şükür kalp atışları normal sabahtan beride yerinde durmuyor
defnezumram Evrem990 ahh iyi bari ya ara sıra böyle oluyormuşş ben ebeye sordumda her gün aynı şekilde hareket etmezler dedi
Evrem990 defnezumram 3vet canm cok sukur hissediyorum yani 1 gun boyunca hissetmedim ayni zamanda o günün gecesindede hadi demistim gündz oynamadi gece oynar.kafama taktim gece 3 e kadar yarim yamalak uyudum 3 de tam uyandim bekledim 7 ye kadar yine yok oyle korku aldi
Evrem990 defnezumram evet evet baya arastirdim yazilanlari okudum falan oluyomuş yani bu haftalarda ozellikle
defnezumram Evrem990 bende perşembe gecesi aynıydım hareket etmiyor diye uyumadm sabaha kadar o yüzden seni en iyi ben anlarımm