Herkese selam 12 haziranda sarıyer etfal hastanesinde kontrolüm vardı nst ye girdim 38.haftamdı bu arada nst de sancım çıktı ama ben hiç birşey hissetmedim doktor dedi seni bu halde gönderemeyiz bugün doğumun olması gerek yoksa sıkıntı olur dedi bende ağrı hissetmediğimi anlattım oda direkt olarak doğumhaneye yönlendirdi serum taktılar sancıyı hafifletmek için ama bende gram sancı yok hiç birşeyim yok sancım durmadı ben birde o sabah kahvaltı yaptım sezeryan olacaktım bu yuzden beni sabah 10 dan aksam 7 ye kadar beklettiler odada neyse ameliyat haneye girdik zaten bütün sıkıntı orada basladı anestezi uzmanı öğrenciye spinal anestezi nasıl yapılır uygulamalı olarak benim üzerimde denettirdi ve o öğrenci kız iğneyi yanlış yaptı ve bana 2 kez spinal iğnesi vurdular birde o iğneyi aferdersiniz popoma yakın yerde bırakmışlar beni oylece yatırdılar ameliyattan çıktıktan sonra farkettiler ameliyat tam 2 saat sürdü ben tabi uyanığım ameliyat bitti sedye bekliyoruz 20 dk dondum ameliyat hanede bi turlu gelemedi o sedye sinir krizi geçirdim resmen neyse bunuda geçtim sedye geldi odaya çıktık saat olmuş 9 benim karnım aç tabi 4 saat yeme içme yasak 🚫 oldu mu benim yeme saatim gece 12 yi buldu tabi devlet hastanesi olduğu için o saatte yemek yok dışarıdan söylemek zorunda kaldım sütüm geç geldi bu sebeple bebeğimde beni ememedi hemşireler desen o kadar ilgisiz ve suratsız ilk gun zordu 2 gun bu spinal iğnesi yuzunden boynumdan başıma doğru bir ağrı ama nasıl bir ağrı anlatamam artık ağlamaktan helak oldum ağrı kesici istedim 1 kez yaptılar dahada yapamayız dediler yalvar yakar 2 .yi yaptırdım 1 haftaya yakın bu ağrıyı çektim hastaneden çıktığımız gun ise bana dr gelecek pansuman yapcak ve cıkıcaksınız denildi dr gelmedi ben doktorun ayağına gittim bana dedi ki 1 4 gun duş almayacaksın eğer almak istersen su geçirmez yara bandı kullanman lazım dedi sizde yok mu dedim bizde yok diyip geçistirdi ya koskoca hastanede su geçirmez bant olmaması ne kadar komik değil mi güldüm kadın resmen pansuman yapmamak başından salmak için öyle dedi bir daha asla ama asla devlet hastanesine gitmem buyuk konuşmak istemiyorum ama hayal kırıklığı yaşadım buyuk pişmanlığımdır ben yaşadım başkası yaşamasın diye buraya yazdım biraz uzun oldu kusura bakmayın