Kumru_6694 Slmlar 20. Haftaya girdim halen bir hareket hissedemiyırum yani bi kıpırdama oluyor afedersniz gaz çıkıyor sadece bağırsak hareketi diye düşünüyorum öyle olunca da. Daha erken mi bebek hareketi hissetmek için ilk gebelik
hunilimom Kumru_6694 24. Haftaya kadar hissedemeyebilirsin ama bu haftalarda hissettiğin bebektir balık kayması gibi yada mısır patlaması gibi pıt pıt biseyelr olur içinde
Aysuturkay Kumru_6694 hiç üzülmeyin bende 21+3 haftalık hamileyim bir iki gündür uzanınca sanki dalgalanma gibi bir şeyler hissediyorum, her bebek aynı olmuyor o yüzden endişelenmeyin. İnternetten vs araştırdım ilk gebeliklerde 18-22 hafta arası olabiliyormuş
Ezgikrgz Kumru_6694 Merhaba ben 16. Haftamda hissetmeye başladım böyle hatta kameraya çektim uzun süre pıt pıt atışı belli oluyordu erken olduğunu düşünüyordum doktorumla konuştum gayet normal dedi herkesin bünyesi farklı dedi kiminin erken kiminin biraz daha geç olabiliyor bence yakında sizde hissedersiniz iyi olsunlarda erken geç hiç önemli değil sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻🌸😊
sekerinannesi_ Kumru_6694 Benimki de hep aynı noktada göz seğirmesi gibi oluyor. Gaz sanıyordum. Eşimin kız kardeşi ebe ona sordum. Meğer bebek hareketiymiş🤭 Bu arada 18+1 :)
Demedov Kumru_6694 hem hafta olarak hem de hissiyat olarak aynıyız :) pıtı pıtı bişeyler oluyor ama bebek mi anlayamıyorum :)
Kumru_6694 Demedov arada dürtüyorum ama tepki yok belkide varda ben hissedemiyoeurum ikimizde tez zamanda hissederim inş diyeyim 🙃
Hukersanne Bende Ilk 14 de oldu ama başta anlamadım 😂 şimdi kızım 18 haftalık gayet hareketli maşallah 🥰👧
Esracigdem Kumru_6694 18deyim ilk gebeliğim kasıklarımın orda hissediyorum. Özellikle gece yattığımda. Gece yattığınızda deneyin