Zeynep1080 Hatice_kubra canım çok geçmiş olsun ,yaşadıklarına ,çok üzüldüm , onlar cennet kuşu olmuş 😢, Allahım kalbine ferahlık versin ,bundan sonrasını kolaylaştırıversin inş, takdiri ilahi
happymuti Hatice_kubra geçen yıl ilk gebeliğimde Beyhekim araştırmaya Rukiye Özçelik’e gidiyordum kan tahlillerimde toksoplazma pozitif çıkmış bana da son gittiğimde haftaya cuma gel dedi randevu almana gerek yok ben seni alırım o gün gittim söyledim böyle dediğini bana dışarı çık vakit olursa çağırırım diye bağırdı bende sinirlendim özel hastaneye gittim oradaki doktor bunu nasıl görmez bir doktor bebeğin sakat doğabilir falan dedi hemen enfeksiyon doktoruna yönlendirdi avidite falan yapıldı antibiyotik başladım hemen 10+3 te kalbi durdu bebeğimin ve patoloji raporunda enfeksiyon kaynaklı çıktı ben doktoru şikayet ettim cimerden gelen cevap Hekimlerimiz tanı koyup tedavi yapmakta tam yetkili olup mesleki ve vicdani kanaatlerine kalmıştır diye cevap geldi yani şikayet işe yaramıyor Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın 🙏
Hatice_kubra happymuti amin inşaallah bende zaten kendim için istemiyordum bu şikayeti doktorun kendisini birazcık vijdan muhasebesine çekmesini istedim sadece ama sanırım bu işe yaramaz sadece duam Rabbim kimseyi işinin ehli olmayan kimseye düşürmesin ne gelirse Allah’tan diyip tevekkül ediyorsun.
__mom1 Hatice_kubra canım çok geçmiş olsun ama bence sen hatırlamasan da sana kağıt imzalatılmıştır tüm riskleri kabul ettiğine dair. Hiçbir doktor imzasız işlem yapıp kendini riske atmaz. İmza attığın kağıtta komplikasyonlar riskler yazıyordur mutlaka
yesim_cakmakli9 başınız sağ olsun. çok geçmiş olsun. çok üzüldüm dualarım sizinle umarım bu zor günleri müjdeli haberlerle geçirirsiniz