1Mavimavi myinfiniteworldd eşim bileklik takmayı seviyor diye atasaydan doğal taş bileklik almışdım. Şimdide akıllı saat arıyorum bende araştırmadayım Gömlek parfüm artık standarta bağladı onları normalde de aldığım için çok değişik gelmiyor. Aman erkeğe hediye bakmakda zor almakda 😊
Leylagyk myinfiniteworldd ben hiç almadım 4 yılımız sadece babalar gğnğnde kızımla resmini bastırdım yazılı gerksiz bana göre 🤷♀️ ama almak istersen cğzden kemer saat ala bilirsin 😊😊
Yenibirannee myinfiniteworldd sevdiği parfüm, kullandığı markadan kiyafet,ayakkabi eğer maddi durumunuz iyiyse güzel kaliteli bir kol saati..
sultanireem myinfiniteworldd ben geçen yıl için düz zincir kolye yaptırmıştım şimdi bu seneki yıldönümüne de az kaldı şurda bekliyim sessizce 😂
NewMom__ Neye ihtiyacı varsa onu al bence. Eşim bir tşörtü beğenirdi hep ama pahalı geldiği için almazdı ben onu aldım. Zaten fazla tşörtü de yoktu istediği bir şey olsun dedim
Ehaseki Eğer fanatik biri ise tuttuğu takımın kombine biletini alabilirsin. 2. Yılımız da kombine bilet almıştım mutluluktan ağlamıştı 😅