Tugce_gokalp adatuna Bnm ikinci galiba biraz o yüzden fazla merak ediyorum oğlum war rabbm kız evladı da taddrsn inşallah 🥰
Mtubaaa Guz06 devletteki cihazlar eskidir heralde bilemiyorum ama tipi bile kıza benziyor sarışın mavi gözlü 😂🙈14 aylık şu an
Guz06 Mtubaaa çok ilginç detaylı ultrason yapılmışmıydı birde kaç kere kız dedilerde erkek doğdu mesela 😀
Mtubaaa Guz06 3 kez kız dendi bdaha sormadım bende 😂 detaylı ultrason yapıldı ama ben cinsiyeti sormadım 😅
Papatya_kokuyo5 Tugce_gokalp 12. Haftada kız denildi 15. Haftada net erkek denıldı 20. Haftada koz denildi
Gul_er_66 Arkadaşa doğuma kadar kız denildi her şeyini ona göre almıştı özel takipliydi ama erkek doğdu
Cansut20 11+6 erkek kesin ultrason fotosu var net çıkıntısı var pipi gösteriyor değişir mi bilmem zor gibi gözüküyor sizce? Sizdede böyle foto varmiydi çok erken öğrendik yanılma payı olur mu
Gizmooo Cansut20 bende dün 12+6 olarak gittim doktorum erkeğe benziyor 14 haftada net belli olur dedi sonra böyle bir şey görünce erkek dedi ama yanılma olurmu değişirmi bizimkide bilmiyorum 😂