Tugce_gokalp Sorum başlıkta kızlar önce erkek denip sonra kız olduğunu öğrenen oldu mu kaçıncı haftada erkek denilip kaçıncı haftada kız olduğunu öğrendinz War mı başına gelen 🥰
Guldenn Tugce_gokalp 14 de erkek denildi 18 de kız 21 haftalığım bugün gittim göstermedi poposunu döndü bize
Ilosko Tugce_gokalp benim ilk gebeliğim de 13. Hafta da erkeğe benziyor ama 15. De netleştirelim demişti doktor ve 15. Hafta da kız demişti 😍
Tugce_gokalp 20Semraa 12 de bana da erkek denildi Çarşamba 16 haftalık olcaz pek güvenemedm stajyer doktordu
20Semraa Tugce_gokalp erken haftalarda yanılma payı çok büyük genelde tahminleri tutmuyor sağlıkla gelsin bebişlermiz🫠🥰
Ilosko Mtubaaa ya annem bana hamileyken erkek demişler doğana kadar sonuç ortada işin garibi kardeşime de kız dediler doğuma kadar erkek doğdu kadın iki çocukta da ikna olmakta zorlanmış benim mi çocuklar diye 😅😅😅
Mtubaaa Ilosko 😂😂😂ay vallah güldüm burda benim oğlan kıza benziyor mavi renkte kıyafet giydirdigim halde kizmi bu diye sorular alıyorum 🙄😂
Ilosko Mtubaaa benim kızım da bebekken çok erkeğe benziyordu bugün amcanın biri üzere de elbise varken ne yakışıklı paşa adı ne demişti 😅😅😅😅😅