Hiilal0606 21 haftalığım 14. Haftadan beri vitamin kullanamıyorum bulantı ve kusma yapıyor doktorum bırakmamı soyledi 14. Haftamdan beri kullanmıyorum ama içim içimi yiyor birşey olur mu ne yapmam lazım ?
Seymanurbozdag12 Hiilal0606 doktor içme dediyse bisey olmaz inşallah ya benimde kullanamadigim ilaçlar oldu Bi tane vitamin verdi işte onu kullanıyorum
Tubagns1508 Hiilal0606 sidefer bulantı yapmıyor herkesten öyle duydum doktoruna bi sor istersen canım
Bhryeatss Hiilal0606 vitamin hapı içemiyorsan bol vitaminli şeyler ye canım bişey olmaz Allahın izniyle ♥️
Hiilal0606 Tubagns1508 reflüm var içinde balık yağı olan hersey kusturuyor ama bi şansımı deneyeyim teşekkürler 🙏
Hiilal0606 Seymanurbozdag12 Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsınız inşallah içinizi rahat tutun öevremde çoğu kişiye aynı seyi dediler bişey olmadı
Ebus2045 Hiilal0606 doktor banada kullanma dedi ama başka doktorda değerlerin düşer halsiz olursun veya saçın dökülür tırnakların kırılır vs sıraladı öyle olunca tekrar başladım hala midemi bulandırıyor yatmadan önce içme rağmen aşırı kötü oluyorum nasıl olursa bidaha gittigimde başka bir vitamin vermesini isticem
ggelen Hiilal0606 takviye verdi bana da balık yağı var içinde doğuma kadar buna devam edicez ilk gün bilmeden içtim mahvetti beni çözümü buldum ama uyumadan hemen önce içiyorum sabaha çoktan sindirmiş olduğum için bulantı kusma olmuyor bi de öyle deneyin derim
Berfummm Demir ilacı ve d vitaminin yeterli görülüyor genelde tabi değerleriniz çok düşük değilse multivitaminden ziyade ayrı ayrı yazmasını söyleyin doktorunuza