Tubabora 21+2 haftalık gebeyim dişim ilk başlarda ağrıyordu intihap yapmıştı diş doktoru çekmedi şimdi diğer dişimin dolgusu düştü ve ağrıyor çektirim mi bilemedim çekince ben sitres yapıp kendimi çok sıkıyorum terler boşalıyor normalde korkuyorum sizce çektirim mi beklim mi🤦🏻♀️🥺
Zeliha66 Tubabora bende 2 gundur 20lik diş agrısı cekiyodum discimle konustum cekemem erken dogumu tetikler dedi zaten erken dogum riskim var. Karbonatla tuzu ılık suyla karıstırıp gargara yapmamı söyledi cok faydasini gördüm
srpl1515 Benim de dişimin dolgusu düştü. Dişçiye gittiğimde dokunmadı dişime. Dişçi dedi ki kadın Doğum doktorunuza sormadan dokunamam dedi. Hatta doktoruma bile yazı yazdı. Doktor imzası olmadan dokunmuyorlar. Sen de bir sor bence .
mrshavva Benim bildiğim diş hekimi asistanıyım ilk üç ve son üç ay işlem yapılmıyor 4-5 ve 6. Ayda işlem yapılıyor yine de siz bilirsiniz
Tubabora mrshavva teşekkürler ederim bana istersen çektir dedi ama ben zaten normalde korkarım kasarım kendimi dayanacam artık çık teşekkür ederim.