Mamacitaa1 Doğum yapan annelerim doğuma.giderken ne giydiniz , elbise giysem nst için karni açıyorsun pantolon tarzi giysem alttan muayene için rahat olmuyor diyorlar kararsiz kaldim önerileriniz düşünceleriniz nedir 🤔🫣
Mutluemos Mamacitaa1 doğum anında heran hersey olabilir iki ablamdan biliyorum 😂😂 biri düğüne giderken doğuma gitti çok şık şekilde biri de ferace altında gecelik ile gitti 😂😂
Pinklove Mamacitaa1 kız doğuma giderken öyle hazırlanmaya giyinmeye bile vaktiniz olmayacak sancıdan öyle üstünüze ilk gördüğünüz şeyi atıp gideceksiniz😃
Kalbiimde2can Mamacitaa1 ben ne bulduysam onu giydim tat ve tshirtle gittim zaten hastanenin verdigi gömlek elbise tarzi bisey var türkcede adini bilmiyorum tam onu giyiyorsun 🤣
Slma_aygn Mamacitaa1 alt eşofman işte bı t-shirt o kdr zaten yatisin yapılınca üzerinde o kıyafetler kalmıyor hastanenin kıyafetini giyorsun doğumdan sonra da pijama takımı çıkarken de ben yine aynı kiyafetlerimi giyip çıkmıştım
gizem3572 ben pantolnla gitmştm hiç skntı yaşamdm zaten hastanenin birşeyi var onu gydırıyorlar pantlnla kalmyorsun
agaadfsdqqaa Ben etek ve bluz giyeceğim nst için de alttan muayene içinde uygun olur diye gebe okulunda da öyle söylediler rahat edersiniz diye
Bezgii Elbise giyicem canım . Merak etmeyin hastanede örtü falan örtüyorlar geçen gün ben yanıma bir şey almayı unutmuşum da ultrasona girerken nst ye girince falan orttuler
Tugbakara Valla hiç ssezeryansa birsey diyemem ama normal doğumda ben normal eseortmanlarla gittim seçme şansım kalmadı 8cm açıklıkla gittim ayakkabımın biri acilde biri dogumhanedeydi düşün artık dogumu çoraplarla yaptım 🤣🤣
Dilek1903 Tugbakara açıklığın o kadar olana kadar nasıl bekledin evde bide kaçıncı haftada doğum yaptın ya bende 39+5 im normal doğum bekliyorum pazartesi bakıldı açıklık yoktu ama bugün bel ağrım ve bebek kasılmaları başladı korkuyorum anlamamaktan ya bişe olursa diye
Elifkskl Mamacitaa1 önlük giyiyorsun canım hastaneye yatış yaptığında o yüzden istediğini giyebilirsin
Benherseydenoncebiranneyim Mamacitaa1 valla evde otururken birden nişanım gelip apar topar gittiğimiz için o an üstümde ne varsa onla girdim doğuma 😄 ağustos ayıydı uzun elbise vardı
babyasyanil Normal kıyafetim vardı bol lastikli pantolon tişört. zaten gider gitmez beni soyup hastane elbisesi giydirdiler sjakdo
Seymoshh Mamacitaa1 açıkcası özelde 4 doğum yaptım ve hep normal kıyafetle gittim orada yatış yapıldığında direk kendi önlüklerini giydirdiler hepside farklı hastaneler o yüzden ne giydiğinin pek önemi yok bence devlette nasıl olur onu bilmiyorum
Tugbakara Dilek1903 benim tam 40 haftaydı Ben bol bol duş aldım ağrımda olmadı korunmasız ilişkiye girdim gece sabahda duş hiç ağrım olmadı bin şükür darısı herkese insallah
Papatya_kokuyo5 Mamacitaa1 ben tayt üzerine gömlekle gitmiştim beni hiç soyamadılar bile önlük falan giyemedm 😂😂direk doğurdum çıktım çıkarınca pijamada giydirmediler hiç kendımı doğum yapmış gibi hiisetmedm
birannis_ Mamacitaa1 tayt tunik rahat bir şekilde gitmiştim son aylar yine aynı şekilde tayt tunik takılıyorum rahatlık açısından çok rahat oluyor benim için