Sevim97 Bebeğinizi ilk ne zaman hissetiniz arkadaşlar 9+1 iz bugun yavaş yavaş hissedebileceğim söyleniyo ama hissedemiyorum ilk gebeliğim
Gulcanhazan Sevim97 canım daha çok erken çünkü ben 20+2 Haftadayım daha yeni yeni hissedyrm 20. Haftayı bekle istersen🙏🙏😊
eaciftci Sevim97 Allah tamamına erdirsin canım hissetmek için çok erken daha benimde ilk bebeğim ilk hareketini 17. Haftada net hissetmistim ondan önce arada seyirme gibi oluyordu bazen ama bebek hareketimiydi pek emin degilim
Sevim97 Gulcanhazan çok teşekkür ederim insan ister istememz evhamlanıyo ya doktorumda randevüyü baya ileriye verdi korktum acaba bi tuhaflık mı var diye
Sevim97 eaciftci ya evet annemde öyle de dedi yavaş yavaş seyrime hissetmeye başlarsın dedi ama ben bişey hissetmiyorum korktum
Gulcanhazan Sevim97 yok canım kalbini ferah tut inşallah bişey yoktur 🙏 daha erken annesi biraz büyüsün🥰🥰
eaciftci Sevim97 korkma hiç her gebelik farklı olur derler içini ferah tut unutma stresin zararlı olduğu kesin 😊
Airsoft İlk defa gebe kalan arkadaşlar 17-23 hafta arasında hissedebilirler. 2.gebelik yaşayan hanımlar ise 15-16 dan sonra hissedebilirler.değil 9 15.hafta'da bile hissetmeniz mümkün değil...22-23.hafta'lara kadar hissetmeyenler var.Bu süreler içerisinde de öyle sürekli hareket hissedilmez.Ara ara sadece çünki bebekler bu dönemlerde günün yarısından çoğunu uyuyarak geçirirler.