Oznurlimun Kizlar sabahtandır kasık agrılarm var ya nye bilmiyorum bi ara gecmsti aksam yine agrmaya başladı gecmedi sıcak su torbası koyuyorum ama fayda etmiyorr 😐😐
DuyguUysalBayraktar Oznurlimun kaç haftalıksın canım. Bence sıcak su koyma. Doktorlar çok sıcak ortamı,sıcak suyla duşu bile yasaklıyor. Damarlrı kötü ekliyormuş.
MinibonunAnnesi Gokcedeniz bence bı doktora görünün inşallah bı sıkıntı yoktur Allah bebişini sana bağışlasın 🙏
Oznurlimun MinibonunAnnesi doktor bebis gelisiyo rahim büyüyo ondan dedi pazartesi gttigimde bidaha sorucamm
KezbanAyhanKorkmaz Sıcak su torbası fikrini kim verdi hamilesin sıcak su damarları gevşetir açar mantıken düşünsen bile. İlk haftalarda ağrılar oluyor malesefki doktorunla görüş bol bol istirahat et. Hamileukende doktorunuza sormadan hiçbirşey yapmayın
Oznurlimun KezbanAyhanKorkmaz bacaklarımın arasna koymustum iyyi olmadıgını duymustum o yuzden karnıma koymuyorumm 😏
Oznurlimun Elifzulal kalmamaya çalışıyor vlla ama doktorda demsti bebek gelistigi icin filan diye ama pazartesi gittigimde bidaha sorcam artık