nurr0101 Mebus Bebek arabası Puset Beşik Biberon tarzı şeyler Kısacası kiyafet dışında her şey Hatta iç zibinlari bile unisex şekilde alabilirsiniz
Papatyamoms Mebus *Bagi gravıty bebek arabası kabın boy fakat puset komple travel dekı gıbı takılıyor *Ağız mendili *Avent yenıdoğan biberon *Cıtcıtlı body *Tek renk hastane çıkışları var beslı *Kuvet banyo bakım eşyaları *odaya göre park besık normal besık vs *reflü yatağı *bol bol müslin örtü tek renkler den alabılırsın *tırnak makası tarak vs Bunları alana kadar cinsiyeti öğrenirsin zaten 🙈 *
PervinY Mebus Avent de kullandık biz oda güzel. Lansinoh daha ugun ve ilk oğlumda çok memnun kaldığım için tekrar aldım.
ikimelekannesi28 Mebus bebek arabası kesinlikle bide beyaz zıbın bodyler olabilir genellikle beyaz renk daha rahat oluyor tecrübeli anne olarak söylüyorum beyaz leke olduğu zaman çıkarmak Cook kolay rengi solar mı bişey olur mu korkusu olmuyor
tomurcukannesi Mebus müslin , bez, örtü, şampuan , bakım eşyaları, anakucağı, zıbın, kanguru, beşik vs vs. Kıyafet dışında herşey yani
Sedaozz Mebus yıkama küveti beşik bebek arabasi puset anne bebek çantası ortak renk kıyafetler ana kucağı
__tugbaa__ Mebus canım benm bu ikinci olucak Allah nasip ederse. Biberon ve yedek uç aldım(Avent natural). Uygun yakalamıştım 4 numara bez aldım (3-4 stok yapmayı düşünüyorum). Bence bebek arabası alırken şu kabin boy olabilenler olursa hem ağırlık hem taşıma yönünden daha kolay olur şimdi olsa öle alırdım. Zıbın alabilirsin. Dişlik felen kullanırım dersen o tarz şeyler alabilirsin. Aklıma gelenler bunlar başka gelirse yazarım
EsraEsres Mebus bende ilk bebeğime hamileyim 24 haftalık olduk bu hafta bir çoğunu hallettim. Ama bu haftaya gelene kadar çok iyi araştırmalar yaptım. Cinsiyeti bildiğim halde bej, vizon veya beyaz renk tercih ettim çoğu şeyini. Ortak kullanılacak renkler bunlar. Ama ürünler ve markaya gelecek olursak önümüzdeki hafta nasip olursa detaylı bilgi verebilirim. Fikir olur sizlere de 🥰
elfarsen Mebus Ben e bebekten babyolus travel sistem aldım ama henüz kullanmıyorum tabi bende 34 haftalık hamileyim. Bakalım memnun kalırım inşallah. Bir de bazı öne çıkan belli başlı markalar vsr kraf, doona, ellee falan gibi bazısı çok gereksiz pahalı geldi bana