FKRKS29 Evet benimde çok sohbete ihtiyacım var 😅 9+1 iz ama daha bebisimizi göremedik salı günü yine gitcez baş dönmesi, sabah mide bulantısı kasik agrisi öyle dewamke sizin nasil😅
Hulyaerol 9+0dan selamlar sabah bulantıları haricinde çok şükür bı şikayetim yok sizler nasıl başa çıkıyorsunuz mide bulantıları ile 🤷🏻
Ahseney Hulyaerol tuzlu kraker ve muz.Tek çözümüm onlar oldu.Sabah kalkar kalkmaz nefes aldığım an kusmak geliyor içimden zor tutuyorum.Allah yardımcımız olsun kızlar 🥲
Tugcekmr Hulyaerol Tuzlu çubuk yiyorum ben bir de bulunduğum yerden uzaklaşıyorum başka alana geçiyorum veya direk pencereye koşuyorum temiz hava iyi geliyor ☺️
Ahseney Tugcekmr benimde çok uykum geliyor gün içinde sanki maroton koşmuş gibi yoruluyorum.Bence dinlenmek iyidir zarar verdiğini düşünmüyorum.
Tugcekmr Beyzanrrr Çok nadir de olsa bende yaşıyorum bu durumu ama bebeğin büyüdüğünü hissediyorum rahmime baskı yapıyor bazen sızılarım oluyor ☺️ Mide bulantım yeni yeni biraz var
Beyzanrrr Tugcekmr benimde biraz biraz devam ediyor eskisi kadar değil ben daha kalp atışlarını dinlemedim büyük ihtimalle ondan unutuyorum gebeligimi 🤣
Tugcekmr Beyzanrrr Bir sonraki doktor randevunuzda duyarsınız büyük ihtimalle inşallah sağlıklı olduğunun haberlerini alırız her randevumuzda 🥰