Ha_sanLe_yla-33 Merhaba 28+6 yız bugün. Sabahtan beri tuvaletim geliyor gibi bir his oluyor ve iç çamaşırım ıslanıyor su gelmesi olabilir mi yaşayan var mı. Yarın doktora gideceğim
1prensesannesi_ Ha_sanLe_yla-33 aynı şey bende de oluyor canım bende burda bekliyim ben 32+0 haftaligim
Selcan21 Ha_sanLe_yla-33 doktoru beklemeden acile gidin eğer sızıntı şeklinde su gelirse bebeğiniz suyu biter ve enfeksiyon açık hale gelir bu tarz durumlarda beklemeyin haftanız da küçükmüş daha .
goker16 Ha_sanLe_yla-33 hemen gidip nst çektirin acilden . 33 haftalıktım aynısı oldu aldırış etmedim sonra suyum gelmeye başladı çocuğum şuanda küvezde
ikimelekannesi28 Ha_sanLe_yla-33 altına kaçırır gibi oluyor su gelmesi tutmaya çalışsan da durmuyor acile gitmenizde yada doktorunuza Bilgi verseniz iyi olur gebelikte herşey çok önemli ve riskli
1prensesannesi_ Ha_sanLe_yla-33 yok gitmedim bugünde aşırı şekilde kaburgalarım ağrıyor bazende adet ağrısı oluyor ama gitmedim burda bekliyim bakalım diğer hanımlar ne diyecekler
Ha_sanLe_yla-33 Selcan21 sızıntı gibi değil aslında bir kaç kez oldu bugün ama 4 saattir falan olmuyor
Ha_sanLe_yla-33 ikimelekannesi28 sabah gitmiştim aslında doktora gayet iyi dedi ama bu ıslaklık bir anda oluyor. Doktorumla görüştüm yarın gel dedi bi de enfeksiyon vardı idrar yollarında ondan da olabilir dedi doktorum. Hareketleri falan normal olduğu gibi bebişimin yine de çok büyütmek istemiyorum niyeyse
Ha_sanLe_yla-33 Nermin1o hayır çok hareketli olmasından korkma dedi doktor bunlar olması gereken şeyler dedi akan su da enfeksiyon kaynaklıymış
bendeanneoldum_ Suyu gelen kızlar su gelince bikini temizliği yapabiliyo musunuz yoksa daha mı zor oluyo düşünüyorum da eğer öyle bişey olursa kendimi temizleyenilir miyim diye