• Gebelik
  • Hemen bakarmısınız kızlar (sıcak basması)

Merhaba kızlar bugün böyle çok fena sıcak bastı beni henüz 10+5 haftalık hamileyim sanki nefes alamicak gibi oldum bi an normalmi acaba ilk defa oldu böyle daha önce ikizlerime hamileyken hiç olmadı ama bunda oldu bugün yani neden olabilirki bu sanki ateş basıyordu böyle🤦🏻‍♀️

imrn_smsk çok normal canım aşırı sıcak çünkü bol su tüketmeye çalış çok sıcaklarda dışarıya çıkmamaya özen göster ılık duş almakta iyi gelecektir 🥰

Nem çok nem nefes inmiyor aşağı 🥹

ipekss olabilir tabi canım bide ikizlerime tek başıma bakıyorum yani onlarlada ilgilenmem gerekiyor

Bhryeatss Bol bol su içiyorum zaten canım ikizlerime gıdasını veriyorken oldu böyle biraz dinlendim su içtim sonra iyi oldum devam yedirdim zaten çok şükür şuan iyiyim şimdi banyolarını yaptıracağım🥰

Ozoooo, başlığı Hemen bakarmısınız kızlar (sıcak basması) olarak değiştirdi.

imrn_smsk
            Bence sıcakdan kesinlikle benimde aynısı oluyor ama yurt dışında kaliyorum ben yaşadığın yerede bağlı bide benim bakmam gereken cocuk yok seninki daha fena oluyodur kesin🥺 Allah kolaylık versin ❤️‍🩹

imrn_smsk evler de gram esmiyor esen bize gelmiyor ben de iki dk ayakta durup on dk dinleniyorum utulenecekleri getirdim salona 3 4 gündür orda duruyor sadece bakışabiliyoruz😬 bu sene sıcaklar fena

ipekss aynen ya insanın sıcaktan bişey yapasıda gelmiyor😅