Senay1410- Bugün kontrolüm vardı 36+2 haftaya gel anestezi uzmanı ile görüşelim gün verelim dedi erken değil mi sizce ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler
Bulbulyuvasi Senay1410- başından beri takipli olan doktorunsa belki suyu azalmıştır bebeğin o yüzden de erken almak istiyor olabilir
_peritozu Senay1410- 38-39 arası yapıyor doktorum. Haftaya 37 olacaksın bir hafta sonraya verirse normal canım
Elfakca Senay1410- bebeğin için en erken 39. Haftolsa daha iyi eğer suyunda falan bı aksilik yoksa 39 haftada işte gününü
Senay1410- Bulbulyuvasi onuda söylemedi bilmiyorum ben merak ettim ikinci sezeryan ama ilki normal doğumdan sezeryana döndü 40 haftaliktim ama bu çok erken geldi bana
yesimkarayigit Gün verelim demişler hemen alalım dememiş adam sende söylersin hocam bi sorun yoksa bekleyelim diye 😄 ben oğlumu 38de doğurdum şimdi ikinciye hamileyim doktorum sorun olmadığı sürece 39 a kadar bekleriz dedi
Mgdk Senay1410- günü daha önceden belirleniyo zaten gün belirlemek için erken değil benim doktorum 38. 39. Hafta bi gün seçtirdi 38+5de doğum olacak inş
Dudu20- Senay1410- ikinci sezeryanı olucam banada 37+6 da alcagını söyledi haftaya perşembeye gün verdi suyum bi tık fazla bebek çok hareketli kasılmalarımda oluyor 39 bekleyelim dediğimde riske atmayalım durmaz o zamana kadar dedi okeyledim