PrensinibekleyenAnnee Kızlar merhaba saçma biliyorum ama koydekiler huylandırdı beni pişmiş ciğere dokunmuş olabilirim emin değilim bebekte leke.olur dediler gerçek değildir dimi çig değildi ama huylandim
ElifKyncu0 PrensinibekleyenAnnee Bizde de çığ ciğere dokunup bir yerinize sürdüğünüz de ben veya leke çıkar derler. Bebek büyüdükçe o leke de büyür derlerdiii ki şahit oldum. Bir akrabamız ne saçma şey dedi ciğere dokundu kendi bacağının arkasına sürdü bebeği olduğunda orada bir parmak büyüklüğünde leke vardı 😅 ama bu çığ ciğer olup kendinize sürdüğünüz de olur diyorlar pişmiş ciğerle bir şey olacağını düşünmüyorum.
Ebus2045 PrensinibekleyenAnnee çiğ ciğere vs dokununca leke oluyor diye biliyorum o da ne kadar doğru bilinmez tabi pismisten bişey olacağını sanmıyorum canım sen içini ferah tut
PrensinibekleyenAnnee ElifKyncu0 benimki pismisti bilerek dokunmadım fark etmeden dokunduysam diye diyorum süpede kaldım
gokcetugumm Bende şimdi siste ciğer yedim boşver ya şal gitsin ilk kizimda da kurbanda dogramistim 😂😂