Mikoosu Calve cheddar sos yedim içinde yumurta sarısı varmış pastörize değilmiş salmonelle kapar miyim
Haciosmaninannesi Ben pişmiş yumurta sevmiyorum hamileliğimden beri rafadan yada kayısı yumurta yiyorum birşey olmadı sizede olacagını sanmıyorum
Miya-m Haciosmaninannesi böyle yanlış bilgiler vemeyin lütfen. Size bir şey olmamış ne güzel ama bir başkasına olmayacağının garantisini veremezsiniz. Asla tüketilmemeli işi şansa bırakmak istemiyorsanız :)
Pamuk Haciosmaninannesi Evet bizim ailede kimse iyi pişmiş yumurta yemez asla hepimiz az pişmiş yeriz hic o şeyden olmadık cevremdede duymadim🤷♀️
Haciosmaninannesi Pamuk aynen bizde öyleyiz bu çiğ yumurta salmonella durumunu duyunca hamileliğin başında yumurta yemeyi bırakmıştım doktorum çiğ pişmiş farketmez ye yeter ki dedi sanmıyorum bişey olacak olsa doktor çiğ yiyebilirsin demez ☺️
miniklerinannesii00 Benim doktorum çiğ ve iyi pişmemiş yiyeceklerden uzak durmamı söyledi . Bence yememelisiniz.
Astheria Bende çok pişmiş pek tüketmiyorum ama dikkatli olmakta fayda var bir sorun olacağını düşünmüyorum sizde de bir kereden sonuçta aşırısı etkiler diye biliyorum aşırıya kaçılmadığı sürece sorun yok bence çok evham yapmayın 😊