1oguzannesi Hgb 9 çıktı kansızlık gözümü korkutuyo stres oluyorum varmı benim gibi sorun yaşayanlar asırı halsiz bırakıyo beni
Pinklove 1oguzannesi bende 21 haftada kansızlık çıkmıştı kuru siyah üzüm, kırmızı et, karabaşak pilavı ile kanım arttı. Et mutlaka tüket
MerveSoner45 1oguzannesi bendede var doğum yakın 20 gün kaldı 9.5 a düşmüş kan ilacını 3 e çıkardı et yiyemiyorum maalesef
1oguzannesi MerveSoner45 benimde 40 gün var ortalama , valla ilaç iciyorum ama icmiyosun heralde dedi doktor faydasız geliyor . Bende et fazla yiyemiyorum
MerveSoner45 1oguzannesi aynen ya anlamadım bu ilaç niye fayda etmiyor seninki ne marka ferrum kullanıyorum ben
Medine_yasar05 1oguzannesi hiç sıkıntı yapma cnm ben sezaryen olacağım için son haftada kan serumu takarlar
Minis122 1oguzannesi benimde 23 haziranda bakildi 10 dh degerim. Kan ilacini icmeye basladim 12 yukselmis tekrar ama gecen hafta. Doktorum tahlile baktiginda kansizligin var. Ameliyata bole.girmeni istemiyorum dedi gunde 2 ilqc aliyorum
Minis122 1oguzannesi evet nornal.benim.bildigim.ama. Genede kansizlik.var eliyata gireceksin. Duzenli kullan dedi neye gore dedi bilmiyorum ama 15 20 gun oncesine ladar 10mus degerim bunu bana 10 hun once dedi doktorum. Kansizligin var die. Bende anlamadim
Minis122 1oguzannesi benim 32 haftadan 35 haftaya kadar 5 doktor degistirdim hatta 6 oldu sanirim hepsi farkli bisi dedi. Bana
mercimekkoftesi1 Bnmde düşüktü, doğumdan 1 hafta önce kan serumu takıldı. Yine düzelmedi, doğumda 2 ünite daha taktılar
Hatiiceuucar 1oguzannesi benimde değerim 6 yükselmiyor malesef et yiyemiyorum pekmez yiyemiyorum yerseniz eğer yükselir