Znrbzkrt Sevgili anne adayları sizinde canınız tavuk döner kola fast food kızarma gibi şeyler çekmiyor mu kendinizi ne nasıl frenliyorsunuz yada frenliyebiliyormusunuz dayanamayıp yediğim herşey de vicdan azabı çekiyorum. Çok sık değil haftada yada ayda bir
CgladaP Znrbzkrt bende öyle canım haftada bir yiyorum yani canım çekince yiyene kadar o doyma hissini yaşayamıyorum 🥰
Kizilciksurubu Znrbzkrt Tabii ki çekiyor 😄 Haftada ya da 2 haftada bir yiyorum ben. Arada bir olduğu müddetçe bir sıkıntı yok.
Aysensrkan CgladaP valla bende doktorum sakatat ve tam pişmemiş olan hiçbişeyi yeme dedi başka bişey söylemedi
Papatyahanimm Znrbzkrt 10+2 ben de canım cekiyor tabii ki ama. Boyle hijyenik yapilmayan videolari gorunce vazgeciyorum. Cogu da sagliksiz gidalar . Bir de onu yiyince kilo yapiyor. Daha kilo alimi icin erken diye dusunuyorim
Busrata33 Znrbzkrt Ben hepsini yiyorum tamam saglıklı da besleniyorum ama Fast food konusunda kendimi frenlemiyorum neden bilmem ☺️İlk oğlumda da aynıydım deli gibi yiyordum ya haftada bir tabi
piyanoogrtmnanne Znrbzkrt homemade hamburger yiyorum çok canım çekiyor çünkü , burger mcdonalds gibi çöpleri yemem, sen de yiyeceksen gerçek et köftesi olan güzel yerlerde yi😁 🍔
YigitPoyrazMomm Znrbzkrt no fren löp löp yiyorum canım çektiği şeyler için dozunu aşmadan diyorum çok fazla abartmıyorum🤗
32Busra32 Znrbzkrt ben normalde asla öyle şeyler yemem ama hamile oldum olası sürekli fast food şeyler istedi canım hamburger olsun tost olsun pide olsun haftada bir de yedim Şuan 36 yım Allah’a şükür hersey yolunda
Minis122 Znrbzkrt arada yiyorum bugun 1 lt kola aldim ictim vala dun tavuk doner yedim 1 hafta oldu olmadi pizA yedim hic birseyden kasmiyorum canim ne isterse yedim ama abartmadan
Bezgii Znrbzkrt şu an görünce bu başlığı aşırı canım çekti mesela 😂 çok nadir yiyordum şimdi doğuma 3 gün var eşim almaz