Aleyna_88 Benim ilk gebeliğimde erkek görmüştüm tuttu bunda da kızın olacak dediler rüyamda bu da tutar mı acabaa🙈 sizin başınıza böyle birşey geldimi. Benim rüyalar çogu zaman çıkar bu arada haberci rüyalarım çoktur
lordxivy Aleyna_88 benim rüyalarım da hiç çıkmaz aslında ama iki çocuğumunda cinsiyetini gördüm ve doğru çıktı 😁
miray_aden Aleyna_88 Cevremdeki herkes kiz diyordu hatta doktor 16. Haftada kiz demisti. Sonra ben ruyamda cok guzel bi erkek bebek gordum kucagimda.. 🤭 Oglum oluyor simdi 25 haftaligiz 🥰
Aleyna_88 lordxivy kadınlar gebeliğini ve bebeğini çogu rüyasında görürmüş diye birşey duymuştum bence doğru çünkü kadınların hisleri inanılmaz kuvvetli ve hamilelikte bu ayrıca artıyor bence 😂
Gam Ben hep kız gördüm defalarca , hatta yüzünü bile görüyordum doktorda 13. haftada kıza benziyor dedi kız bekledik sonra 17 de kesin erkek dedi 😂 Şuan 31. haftadayız oğluşumla😍
Aleyna_88 Gam maşallah size yavrularımız sağlıklı olsun gerisi önemli değil tabiki biz sadece heyecan yapıyoruz işte🙈
aslanprenses_ Ben görmedim ama eşim gördü. Kızımız olacak galiba rüyamda öyle gördüm dedi. Kuzuma hamileyim ❤️
aslanprenses_ Aleyna_88 evet çocukları çok seviyor eşim. Benim hazır olmamı bekledik 4 yıldır evliyiz. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah prensesimizi. Allahım isteyen herkese sağlıkla versin inşallah 🤲🏼
Aleyna_88 miray_aden aynen bana da ilk gebeliğimde herkes kız dedi ben rüyamda erkek bebek emzirdim ve aynı o bebek gibi bir erkek doğurdum🙈
miray_aden Aleyna_88 Ayy insallah benimkide benzer 🤭 Agzi yuzu hokka gibi bi bebekti😌 Doktor kiz dedikten sonra bile ben erkek bu cocuk gorursunuz diye inatlasiyordum herkesle 😂 Annelik ic gudusu sanirim bilemiyorum 😂
Busakturk Aleyna_88 bende hiç bi his yoktu ama rüyamda hep erkek cocugna hamile kaldım oglumu doğurdum vs cinsiyetimiz erkek😅 ben rüyaların tersi cıkar diye kız düşünmüştüm
CgladaP Aleyna_88 bende ilkinde olunca ikincide yine rüyayı gördüm ama belkide tutmaz diye düşünmüştüm. Çokta inanmadım ama tuttu 😂
Aleyna_88 miray_aden gör bak aynısı olacak ben rüyamın o anını gerçekte yaşadım hatta eşime mesaj atmıştım bebeği anlatan eşim benden korkmuştu bebeği görünce sen bu çocugu zaten bana anlatmıştın dedi rüyamdakinin aynısıydı😂
miray_aden Aleyna_88 ayy ayy safak 101 canim zaman gecmiyor bitse de gorsem artik insallahh benzer 🥰 sabirsizlikla bekliyorumm