Lionmom1 Merhaba kızlar, benim merak ettiğim Sezaryen doğuma siz mi karar verdiniz ve verdiyseniz eksileri artıları nelerdir? 20 haftalık hamileyim şimdiden korkmaya başladım.😕
MerveSoner45 Lionmom1 ben ilk isteğe bağlı özelde oldum tamamen korkudan 19 yaşındaydım şimdi 2. Ye hamileyim bu da mecburen sezeryan olacak 36. Haftadayım 38+6 ya gün verdi 26 temmuza
Balarisiii Lionmom1 hiç korkulacak birşey değil emin olun çok rahat 1 saat içinde oldu bitti 3 saate de ayaktaydım ben şimdi yine hamileyim ve hiç korkmuyorum ilk günden beri bebeğime kendim bakıyorum
yenibirannis Lionmom1 ben zorunlu sezeryan olucam ama zorunlu olmasaydım da sezeryan istiçektim çünki acı eşiğim düşük panik atagım var normal yapamam
Bhryeatss Lionmom1 ben normal doğum istiyordum aslında ama 38 haftayım şuan ilk gebeliğim bebek dönmediği için 17 temmuza sezeryana gün verildi
Muberra08 Balarisiii sezeryan mı olmuştun canım sen, benimde ilk bebeğim sezeryan olmak istiyorum ama korkuyorum da
Balarisiii Muberra08 sezaryen oldum evet ve hiç korkmamıştım korksaydım boşu boşuna stres yapıcakmışım kendime
Laleozkan_09 Lionmom1 normal olacaktım bebiş gelmediği için 41. Haftamda sezaryene alındım. O gün yatışım yapılmıştı 15-20 dakika da bir açılmamı kontrol ediyordu ebe. Açılma en son 4-5 cm oldu ilerlemedi Ben korktum artık dedim sezaryen olsun doktor dedi az daha bekleyelim bekledik. Suni sancı verildi sancıyı hiç hissetmedim. Mecbur o akşam sezaryene alındım. Ameliyattan sonra toparlanmak çok zor oldu. 13 gün sonra anca kendi kendime bakabildim bebeğime. Şimdi ikinci gebeliğim 2 hafta sonra randevum var. Eğer doktorum kabul ederse normal doğum olmayı çok istiyorum. 35+4 günlük hamileyim. Tüm riskleri kabul edip normal isteyeceğim. En azından çok çabuk ayaklanırım
Lionmom1 Laleozkan_09 inşallah istediğiniz şekilde olur. Ben de normla doğum istiyorum ama bazen cesaretm gidiyor bakalım doğuma kadar ne durumda olurum☺️
Laleozkan_09 Lionmom1 şansınız varsa normal olun. En azından doğumdan hemen sonra bebeğinize siz bakabilirsiniz