Minigim38 Ebraz sleppy kalıpları dar 8,5 aylik bebeğime molfix kullanıyorum taşma,sızdırma,pişik vs olmadı. Deterjan da dalin kullanıyorum ondanda memnunum yumuşacık oluyor
Gumus25 Ebraz deterjan siveno aldim bebek bezi de sleepy ve molfix ten birer paket aldım küçük adette
Tugbayildiz21 Ebraz bez molfix püre soft aldım alerji pişik yapma ihtimali daha düşükmüş deneyeceğiz. Deterjan olarak da duru granül sabun aldım çok çok güzel. Kızımın kıyafetlerini yıkadım mis gibi kokuyor hemde doğal. Gebe eğitimine gitmiştim orada granül sabunların ilk etapta daha sağlıklı olduğunu söylediler
Ebraz Minigim38 kararsızım yaa evet sleeppy dar diyorlar bebekte minyon mu yoksa iri mi olur bilemiyorum da
Mediha99 Ebraz ben ikisini de aldım sleepy küçük evet ama ben nedense kalitesini daha çok sevdim diğerine göre bence molfix eski kalitesi yok
Muberra08 Ebraz bende kullanmıyorum yumuşatıcı canım bebek için çok ağır kokuları biraz büyüdükten sonra kullanmayı düşünüyorum ben
Tugbayildiz21 Ebraz benim gittiğim eğitimde önermediler kesinlikle ben kullanmadım ihtiyaç da duymadım yumuşacık oluyor zaten