Senaslhgl Merhaba detaylı ultrason için gittiğiniz ve memnun kaldığınız İstanbul Anadolu yakasında olan doktor isimlerini yazabilir misiniz? ☺️ Teşekkür ederim şimdiden
Rwerdst cokcahilsinkeskesovsem bende ona gidecektim başka bir prof a gittim. Bazı şeyleri eksik söyledi. Doktorum keşke ona gitseydin dedi 😂😂
cokcahilsinkeskesovsem Senaslhgl bizimki yüzünü göstermediği için totalde 55 dk kadar sürdü normalde 20 ile 40 dk kadar sürüyormuş. Cd de verdiler çıktı olarak da 5 adet poz verdiler. ben çok memnun kaldım doktorun bilgisinden de tavrından da sadece çok yoğundu randevu almakta zorlanmıştım
cokcahilsinkeskesovsem Rwerdst ben de ilk önce randevu bulamadım diye radyologa gittim ama doktorum raporları beğenmediği için tekrar Zeki hocaya gittim doğmadan safi masraf bu çocuk😂😂
Senaslhgl cokcahilsinkeskesovsem aman sağlıklı olsunlar da masrafa kurban 😍😍😂😂 sevindim bende ona gideyim o zaman
Rwerdst cokcahilsinkeskesovsem hahahaha aynı durumları yaşıyoruz ya 😂 neler neler harcadık şu tontişlere.
cokcahilsinkeskesovsem Senaslhgl giderken yanına çikolata al hatta girmeden bi fincan türk kahvesi iç çok güzel hareketleniyolar inşallah güzel güzel görürsün bebişini