Sibelemre Ben konyada kalıyorum yani yeni geldim hastane doktor hakkında bilgim yok 23 haftalık hamileyim hangi hastane hangi doktoru önerirsiniz özel hastane olursa daha iyi olur tşk ederim şimdiden
ikinciannelikicin Sibelemre bende yeni hamisim ikinci cocugu tup bebekle yapmak zorunda kaldik. Nasipse kalp atisi duyduktan sonra mecbur doktor degistiricem merkezle isim bitiyor. Bende kenarda bekleyeyim bakim ne oneriler gelecekkkk.
ikinciannelikicin Sibelemre sormamisiz bu arada nerde oturuyorsun canim? Ben ilk geldigimde 1 kere baskent hastanesine gitmistim yakinsan oraya da gidebilirsin
Hulya06 Sibelemre Merhaba canim ben de Medicana Jule hanima gidiyorum çok memnunum👍🏻süper bir doktor her gittigimde sorar hamilelik nasıl gidiyor diye.Arada özel buyuksehir hastanesine de gidiyorum Hacer hanim var oda cok ilgili.
Aysktr Canım özel Selçuklu Nil hanım Aysel hanım yada medicana hikmet beye gidebilirsin aciliyetin varsa özel selçukluyu tercih et yoksa hikmet beyden randevu almanı tavsiye ederim
Sibelemre Aysktr ben özel büyük şehir hastanesine gitmiştim hattâ çok istifa ve siddetli baş ağrısı yüzünden yatmıştım orda doktor ayişe günenc baktı bana çok memnun kaldım ama iste çok kalabalık yarın gidemem diye başka önerilere. Bakmak istedim
Aysktr Sibelemre özel selçukluda garanti 45 dk randevulu olsan da olmasan da sarkıyor her şekilde orası da kalabalık maalesef ama ilk tercihini medicana da kullanıp orda devam etmeni önerrim gerçekten
ikinciannelikicin Sibelemre aaa baktimda merkezden de cok uzaksin sen canim. Insallah iyi bi doktor bulursun.