Meyra21 Benimde 35 haftalık 2.300 dedi dr bol bol ye dedi ama sağlıklı olması önemli kilo sonrada alır korkmayın ☺️
Belll Haciosmaninannesi aaa resmen aynı gündeyiz ve bebişlerimiz de aynı kiloda. Doktor sorun yok dedi sadece iri bi bebek olmıcak dedi ben hiç takmıyorum doğuma kadar 3ü bulsun yeter çıkınca büyür😊
Busraa_44 Haciosmaninannesi saglukliysa kilonun önemi yok bence cnm bende oğlumu 2kilo 650gr doğdu üzülme boşuna Haciosmaninannesi
Tugba41 Haciosmaninannesi ben 38+4 da doğum yaptım anım 3kilo 130 gram doğdu gayet iyi bencede şişko bebek sağlıklı bebek değil zaten sağlığı yerinde olsun kilosu olmasın bosver
Merve_02_02 Haciosmaninannesi benim bebek 2.400 doğdu ben ne yapayım ya 😂 iyi bakarsan hemen toparlıyorlar saglıklı olsunlarda zayıf ne önemi var
cennetinsusu Haciosmaninannesi Kızım 39+2 de 2550gr doğdu. Çok sağlıklıydı küveze girmedi. Sarılık olmadı. Aynı şekilde oğlumda 38+6 da 2750 gr doğdu. Kilo sağlık demek değil. Önemli olan sağlıklı olması. Kendinizi üzmeyin bebeğiniz sağlıklı olduktan sonra gerisinin önemi yok. ✨💖✨