dnzasl Kivircikkuala Adete 1 hafta kala tekrar yumurtalama olur mu sizce ? 2. Çizgi tekrar koyulaşmaya başladı.
Sedoliko Bat 28 , dün kasık ağrım vardı. Bu sabah ilk idrar ile erken gebelik testi yaptım , negatif. Umarım bu ay pozitifi görürüz 🙏🏼
Mihrimaahh Şu yazışmalar kadar hiç birşey heyecanlandırmıyor ya 😂 Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻 bendede son sekiz gün beklemedeyim benim gibi olup öğrenen varmı diye bütün konuşmaları baştan aşağı. Okuyorum varmı öğrenen
2oglus Mihrimaahh aynı beni de 😂 sürekli bu posttayim ve bebek isteyenler başlığı altındayim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲😃 benim adet günüm bugün beklemedeyim bugün olmazsam yarın erken gebelik testi yaparım kızlar dua edin pozitif görelim hepimiz 🤲🤲🤲
Mihrimaahh İnşallah güzel sonuçlar alırsınız kızım uyur uyumaz çay eşliğinde geçiyorum postların altına bağımlılık gibi bişey bide güzel haberler görünce oh mis 😂😂
2oglus Mihrimaahh ayy evet yaa pozitif test görünce kendimin gibi seviniyorum ne zaman telefonu elime alsam burdayım bağımlılık yapıyor 😂 inşallah bizde pozitif testle hamileyim postu açarız bir gün 🤲🤲🤲😍😃
ozvil4136 8 günlük regl gecikmesinden sonra bugün ne yazık ki regl oldum bu ayda olmadı 😔 düşükten sonra hemen olur derlerdi üzerinden 3 ay geçti pozitifi göremedim 😔
kalorisizpatates Kivircikkuala valla bende sıcaktan çok bunaldım artık bide hepsi sanki sıcaklardan etkilendiğimiz için yan etkiymiş mevsimselmiş gibi geliyor sanki kestim umudumu
Kivircikkuala dnzasl kuzum gebelikte de öyle oluyor 😍😍😍😍 takip et bakalım iki gün daha pik görürsen gebesindirrr