kalorisizpatates Kivircikkuala @mombarbie_ @Pamuk @Anneoluyorumm00 @kivircikkuala @MelodyFairy Çatlamış mı kızlar
MelodyFairy kalorisizpatates ben havuç yedim bol bol bugün çatlamış Dün akşam ve gece ilişki oldu tutar mı bilmiyorum ama çatlama gördüm şükür. Sende bol bol havuç ye Sıvı alımına dikkat etmiş miydin bugün testi yaparken?
kalorisizpatates MelodyFairy evet dikkat ettim çağtlama böyle uzun sürmesi normal mi bide yumurtlama diye değerlendirmek istiyorum uğraşıyoruz çatlamazsa boşa mı olmuş oluyor acaba
kalorisizpatates Pamuk tamam canım teşekkür ederim🩷 bu arada sürekli yazayım diyorum bişeye takılıp unutuyorum gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah💚
kalorisizpatates Kivircikkuala bir süre sonra rengi soldu testin çatlamama mı demek şimdi, bitane de yarın yapcam🥹
minikmucizemm_ Kivircikkuala  Canım selam benım dunkı testım bu sekıldeydı bugun yaptıgımda ıse t cızgısı hıc yoktu acaba yumurtlama gunummuydu dün bılgılendırme yaparmısın
Kivircikkuala minikmucizemm_ önceki testlerini görmeden birşey demek yanlış olur kuzum . Eklediğin fotoda lh düşük zaten t çizgisi c den koyu yada aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor
kalorisizpatates Anneoluyorumm00 rengi soldu galiba çatladı😅 bugün benim sağ memem ve sağ bacağım öyle çok ağrıdı ki hatta memem patlayacak gibi şişti yumurtlamadan dolayı olur mu acaba?
kalorisizpatates Kivircikkuala @mombarbie_ @Pamuk @Anneoluyorumm00 @Kivircikkuala @MelodyFairy Kızlar benim test artık soldu catlamam oldu bugün sağ memem patlayacak gibi şişti o kadar acıdı ki hala da ucu çok acıyor sap bacağım da çok ağrıdı çatlamayla bağlantısı var mıdır acaba