Arzuanne filialunae yerinde hiç durmuyor valla aynı babası 😄 evet soldaki o şey kafamı karıştırdı bende erkek diye düşündüm ama anlayan biri daha iyi bilir dedim bu 11. Hafta şimdi 14 oldu cuma günü doktor inşallah söyler 16 da söylicem dedi ama
Elifncr filialunae bendende 6 haftalık usg istemişsiniz yok ancak hatırlıyorum ekrana baktığımda sağa taraf duruyordu fasulye gibi 😊
Vilvilvil rabiaozcans Evet doktorum 12 haftalıkken kız demişti şimdi 16 haftalık olduk kesin kız dedi 💐
Busbusd1 filialunae 14+6 haftalık bizde baya bekledik doktor bacaklarını hareket ettirsin diye bastırdı biraz sonra bacaklarını açınca gösterdi bize ama bu verdiğin ultrasonda görünmüyor
Busbusd1 filialunae 9 haftalıkken vardı bi ultrason buraya atmıştım yine siz erkeğe benziyo demiştiniz
filialunae Busbusd1 Anladım doktor erkek dediyse %80 erkek olabilir çok ödemli değilse genital bölgesi. Erkek daha çabuk belli oluyor ya ☺️
Busbusd1 filialunae biz pipisini gördük doktor gösterdi ekrandan ama ne bilim yinede buraya da sormak istedim
filialunae Gamzece genitalden emin olamadım pipi gibi duruyor yüksek açılı ama çizgiler de vajen dudağı gibi yorumlamak için erken bu görüntü canım 6 haftalık var mı kese yerleşimine bakalım bir de?
filialunae Ceren0735 vajinalden emin değilim onda sağdaysa erkek sanırım ama vajinal pek doğru çıkmıyor bana göre üstten görüntüsü önemli