Burcuu11 Esenlerde onerebileceğiniz hastahane ve doktor öneriniz var mı? (Özel ya da devlet farketmez) ☺️☺️
Demir-annesi34 Burcuu11 özel güney hastanesi aziz rodan sarohan çok ilgili bir doktor sürekli ona gidiyorum kız kardeşimin doğumunu da o yaptı gayet iyi
alimerve Burcuu11 esenler medipolde Sümeyye Betül hanım var burdan tavsiye üzerine gittim gayet ilgiliyfi yarın ikinci kez gidicem bakalim
yesimunluturk Esenler Avicenna nagihan hanım aşılamamida o yaptı gebeligimide hep o takip etti çok memnunum salı günü doğumumada o girecek nasip olursa tavsiye ederim
yesimunluturk Buglemege 2013 yılında uzman olmuş canım 10 yıllık falan 40 yaşında hemen hemen önceden esenler kadın doğumda çalışmış çok güler yüzlü ilgili biri
Buglemege yesimunluturk teşekkür ederim canım saol bi gideyim bari hastane içi doktor değiştirmekte hiç hoş değil ekranda gözüküyor ama napıyım 🤣
cisemkiymethosafff25 Nagehan hanım çocuğuma erkek dedi 1 hafta geri dedi hepsi yanlış çıktı 2 doktor 2 ayrı hastaneye daha gittim, şuan avicenna ayfer hanıma gidiyorum çok da memnunum 50 yaşında çok tatlı ve esenlerde kadını tanımayan yok
Meyra32 Bende esenler avincenna negahan hanıma gidiyorum güler yüzlü iyi doktor sevdim ben ilk ayfer hanıma gidiyordum sıkıtıntılı hamilegim vardı miyomdan dolayı beni çok korkuttu direk bana sezeryan dedi normal istiyorum dememe ragmen başka doktorlarada danıştım normal yapabilirsin miyomum normal dogama engel degil dediler bende negahan hanıma geçtim beni baya bi rahatlattı