Gozdeli
Meraba kızlar belki yapımla alakalı takıntılı ve kuruntuluyum sanki böyle heran bişey olcakmıs düşüncesi oluyo içimde bu beni
Üzüyo artık ne kadar çok odaklanıyosam rüyalarıma giriyo moralim bozuluyo benim gibi yasayan varmı ? Aklına kötü seyler gelen
Ezcez
Bende oyleydim, surekli dusuk yaptigimi goruyodum kosa kosa tuvalte gidip afedersiniz camasrimi kontrol ediyordum kucuk bi akintida acaba kanmi acaba biseymi oldu diye kuruntu yapiyordum cok sukur 34+0 haftaligiz ortalikta cok dusuk oldugu icin biraz korkuyoruz o yuzden buyuk ihtimalle😊
Agg0207
Bende hamileligin ilk basladinda oyleydim hep kotu ruyalar kanli ruyalar agirlik basiyodu ustumu resmen aglayarak uyaniyodum ama tamamen psikolojik camim dua ederek yat mutlaka dua et bol bol bisey olmaz insallah ben 37. Haftamdaym kotu dusuncelerden uzak tutuyorum hep kendimi artik
Sabia
Hemen hemen her hamilede oluyor canım sürekli ayetel kürdi oku nas felak oku bebeğine üfle. Rabbimin izniyle hiç biley olmaz canım bende de oluyor ama uyurken hiç aksatmadan bol bol okuyup yatıyorum