Busenazzzzzz Merhaba arkadaşlar Ben bugün ikili test verdim. Sonuçlar ne zaman çıkar ve çıktığı zaman doktora gitmeli miyim? Doktora sormayı unuttum da 🙄🫠
[silindi] Busenazzzzzz ikili test ile birlikte detayli ultrason yapiyor ölçümler not aliniyor onu yaptirmadiniz mi?
Busenazzzzzz [silindi] yani yanlış hatırlamıyorsam yapıldı çünkü doktor ölçümleri söyledi. 2 li test istiyecem dedi istedi kan verdim. Ama ulturasyonda da öncekilerden daha fazla inceledi
[silindi] Busenazzzzzz tamam o zaman bir hafta icinde cikar sonucunuz sizi arayip bilgi verirler. Ultrasonda bi gariplik görmedi demek ki doktor sonuc normal gelirse tekrar gitmezsiniz. Size bilgi verecegiz arayacagiz filan demediler mi .
Busenazzzzzz [silindi] yok hayır hiçbir şey demediler. Her şey güzel dediler. Ense kalınlığı da güzel dediler
[silindi] Busenazzzzzz icinizi rahat tutun o zaman bence en onemlisi ultrasondaki görüntü ve ölçümler test net sonuc degil ihtimal veriyor sadece. Sonucunuz cikinca gider gosterirsiniz. Olcumlerinizi not almislardir kontrol eder doktorunuz karsilastirir kan ile ultrasonu.