birgaripana_ -rzrnmrt47 off umarım cabuk geçer. Benim 16-17 haftaya kadar sürmüştü. Herşeyin kokusuz olanından almiştim.
Yenibirii -rzrnmrt47 haşlanmiş tavuk.. ayyyy o dönemleri coktan atlatmis olsakta hala icim kalkar gibi oluyor aklima geldikce.
buusur -rzrnmrt47 kocamdan dermişim🤣🤣🤣 bana insanlar kokuyordu kimsenin yanına yanaşmadım kimseyi de yanıma yanaştırmadım yanyana oturamıyordum bile düşünün😁😁
Ebus2045 -rzrnmrt47 tatlı şeyler düşünmek bile bulandirmisti çikolata çok sevmeme rağmen daha yeni yiyebiliyorum 6 ay ağzıma suremedim.
Pofudukkbulutt -rzrnmrt47 evde sadece mutfak koyun kokuyordu sanki mutfakta koyun sürüsü var gibi iğrençti sonra geçti
Elzsy2023 Benim midem oturma odasındaki tablolardan ve airfyer dan bulanmıştı. İkisinide ortalıktan kaldırmıştım😂😂
Ecemsanli -rzrnmrt47 et kokusundan kasapta çalıştığım içindir oda 😂😂 sonrasında en sevdiğim ciğeri yiyemedim
FatmaDkmts 01180322 ben hamile kalmadan önce her gün yerdim sonra 6 7 haftalıkken yerken bi midem bulandi o gün bugün dur yiyemiyorum kısır da yiyemiyorum nedense aceba bulgur sisiriyor mu ki 😍
01180322 FatmaDkmts yaa canı sağolsun miniğin. Banada tavuk döner degmisti şimdi hiçbir tavuğu yiyemiyorum