Gulbaharbebegi12 Kizçeler rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini görüp kontrolde gerçekten doğruluğu kanıtlandı mi ben çok görüyorum ama daha kontrole gitmedim
Pnr_KMRC1 Gulbaharbebegi12 ben rüyamda erkek bebek gördüm hatta rüyayıda geçtim uyurken gaipten sesler duyuyordum kulağıma birileri erkek bebek diyordu ilk hamileliğim kız erkek farketmez diyordum hayırlısı neyse rabbim onu bize nasip et dedim cinsiyeti hiç kafama takmama rağmen böyle sesler duymuştum ve erkek bebek bekliyorum cnm🌸👼🏻 rabbim gönlünüze göre versin🤲
minikmucizeemaak Gulbaharbebegi12 Ben görmedim ama eşim 2 kere kız gördü yakın çevremde iki kişi kız gördü, ama oğlum olacak 👶🏻
gorkioztr Gulbaharbebegi12 Bana herkes oğlun olacak bence dedi rüyamda hep kız gördüm benim kızım olacak hissediyorum dedim, hep pembe hep kız çocuk gördüm nasipse kızım olacak 18w bizde🩷🌸
selverg Gulbaharbebegi12 2 kere kız görmüştüm en son erkek gördüm. İlk önce kız demişlerdi 21. Haftamda erkek olduğunu öğrendik 😂
Gulsereno Ben rüyamda gelinliğimi giyen bir kız görmüştüm ama yüzünü değil, kız olduğunu bildiğim biriydi. Oğlum olacak 😂
Gulbaharbebegi12 Bende hem kiz hem erkek gordum bakalim ne cikacak mutlaka sizlere yazacağım bende çok meraklıyım
abnw Gulbaharbebegi12 ben hamile kalmadan önce hep kiz bebeğim olduğunu görürdüm, hamileyken erkek bebegim olduğunu görmüştüm, erkek olacak 💙