Hizligonzales Arzummurat1905 oglumda 78 ile doguma girmistim l beden almistim gayet rahat oldu bundada suan 70 kiloyum tahminimce ayni araliklarda doguma girerim o yuzden bundada l beden aldim
busrabrbr Arzummurat1905 ben 75 kiloyum L aldımm denedim gayet rahat m de olabilirmiş aslındaaa ama rahat olsun zaten düşmüyor öyle sıkı kalıyor
Arzummurat1905 Hizligonzales boyum 1.69 kilom 83 L beden olur mu acaba hiç kullanmadım bilmiyorumda temmuz sonu doğumum 36 haftalik 2 gunlugum
EsraKadir-25 Arzummurat1905 boy kilo bebeğimizin günü hepsi aynı☺️🥰bende l aldım olur diye düşünüyorum sağlıkla kavuşalım inşallah
Hizligonzales Arzummurat1905 olur olur cok rahat olur ben de 160 boy 78 kiloyum l giydim sizede cok rahat olur.
Hamisanne34 Arzummurat1905 merhaba bende 1.68 im ilk dogumumda 82 kilo ile girdim l beden tam olmuştu Şimdi 86 kiloyum ikinci dogumum olcak l beden alıcam yine
Dogaclk Arzummurat1905 herkesin kalca buyuklugu kilodan bagimsiz farkli olabiliyor. Bence kendi kulot bedeninize gore tercih edin. Ornegin ben normalde s giyerim, hamileligin ortalarindan sonra artik m giymeye baslamistim. Dependte de m ile rahat ettim.
Gumus25 Arzummurat1905 dependi bel olcunuze göre almak lazım. Trendyolda satıcı o şekilde sorulara cevap vermişti
Rwerdst Arzummurat1905 canım internette beden skalası var ☺️ m beden 36-42 ydi sanırım yanlış olmasın.
EsraKadir-25 Arzummurat1905 bebeğim makat geliş canım dönmezse sezaryen dedi doktorum senin normaldir inşallah