Bende rahim ağzında polip vardı bana da problem olmicagi söylendi 5 haftalikken ogrendim 1 cm di sonra 19. Haftada rahim agzinda kısalığa neden olduğu için acil alındı. Alınana kadar hep kanamayla geçti hamileliğim. . Alındığında 8 cm di . O alındıktan sonra da az da olsa rahim ağzı kısalığı devam edince önlem amaçlı serklaj yapıldı şuan 36+2 haftadayiz. Miyom da onun kardeşi gibi bişey hatta benimkini ilk miyom sandılar. Bide nerde oluştuğu çok önemli benim polip rahim ağzındaydi bebekte rahim içinde olduğu için bebeğimi etkilemedi gelişim olarak tutunmasını vs.
İstanbul da çok özel hastane gezdim hiç biri risk alıp almadı polip i bir çoğu da hamileliğin sonuna kadar böyle gecirebilirsin dedi ama mümkün değildi vajinamdan dışarı sarkan sürekli kanayan biseyle hamiellik geçirmek. En son Sakarya ya annemi ziyarete geldiğimde kontrol için gittiğim doktor düşük başlamış diyip beni eğitim araştırmaya yolladı orada alındı polip hala aynı yere takipliyim ve orada doğum yapicam inşallah. Sana tavsiyem hiç özel hastanelere para dökme bunun için güzel bi eğitim araştırma Hastanesi’nin perinatoloji bölümüne randevu al kadın doğum bakmıyor riskli gebelik sayılıyor çünkü @Elif_111