Beyhantugrul 5 haftalık hamileyim doktorum rahmin ters ama bu bi sorun değil aksine bebek için iyi karnına alıcagın darbeleri önler doğum kolay olur dedi yaşayan var mı
Gizmoo Beyhantugrul bende ters rahipliğim 10. Haftam puana kadar tek sıkıntı bebek normal Rahime göre zor gözüküyor baya bastırıyor doktor ya da alttan muayene yapmak istiyorlar. Ama bebek büyüdükçe sıkıntı olmaz gözükür dedi.
Hizligonzales Beyhantugrul benimde rahmim ters ilk gebeligimi normal dogum yaptim ins bi aksilik olmazsa buda normal olacak.
e_blue_sky_a Beyhantugrul ablamın rahmi tersti. Normal doğumu çok zor geçmişti. Seneler sonra çok iyi bir doktor kızım senin doğuştan rahmin tersmis nasıl normal doğum yaptın demiş. Amacım korkutmak değil. Lütfen perinatoloji ye danışın.
Beyhantugrul Gizmoo evet ultrasonda zor gözüküyor bu yüzden dedi benim doktorumda kalp atışını ne zaman duymuştunuz
Beyhantugrul e_blue_sky_a normal doğum için bi sorun olduğunu sanmıyorum ablamında tersmiş iki çocugunuda normal doğurdu
Seyma3534 benim de rahmim tersti ve şu an 33 haftalık hamileyim. bir sıkıntı yaşamadım. hatta bebek büyüdükçe rahim yukarı çıktığı için düzeliyormuş. yani doğumun zor geçmesiyle ilgili herhangi birşey söylemedi doktorum.