Ulvana 1melekannesi3858 bende giytdim bu gün kilosunu 1700 söylediler suyum çok biraz doktorum ilaç iyne yazdı 2 hafta sonra yine gel dedi
Ulvana 1melekannesi3858 çok sağol canım su falan dedim doktor amman aman sakın gelmesin dedi yinede takip edicem
cerenil Ulvana iğne kesin tedavi diyolar ama çok zor ben çok antibiyotik kullandım hamiellikte son kullandığım bir kutu antibiyotikten sonra hiç düzelmedi
1melekannesi3858 Ulvana et bencede canım benim.kontr9lde bebeğin suyu fazla diyorsun su gelmesi olsa akil var az olur suyun
Ulvana 1melekannesi3858 evet canim amma karnımın alt tarafı acıyor bilmiyorum yol gitdim ondanmı acaba
tlhmrv Ulvana rahim uzunluğuna baktılar mi hiç bazen oda ağrı yapıyor kısalinca.. akıntı da bnde de oluyo hem hava sıcak hem progesteron kullanıyorum ondan sende kullaniyosan oda yapıyor
Ulvana tlhmrv hiç sormadım ki bakmışlardır her halde bendeki akıntı enfeksiyon dan dolayı geliyor. Bu gün doktor öyle söyledi
Busrayilmaz18 Ulvana vajinal enfeksiyon yapabilir, idrar yolu enfeksiyonundan farklı olarak. Bende de var idrar temiz ama vajinal enf yeni antibiyotik fitilde kullandım ama rahatmadm, sızı var internneten bakınca mesanen oldıgu yeri gösteriyor
Ulvana Busrayilmaz18 evet canım bu sabah gitdim doktor enfeksiyon dedi iyne falan yazdı işte bakalım şimdi ağrım var alt tarafda bilmiyorum yolmu geldim ondanmı neden bilmiyorum
Ilba_34 Ulvana nioli yağını denediniz mi acaba bana tanıdığım bir ebe arkadaşım öyle bir şey farkettiğin anda çamaşırına nioli yağı damlat suya bir kaç damla damlat özel bölgene dök demişti belki fayda olur ツ
Skskk cerenil ay bende de var kaşıntı ellerimde ayaklarim da . Mantar oluştu hamilelikte oluyormuş mantazol diye bir krem var al kullan bende kullandım gene tekrarlıyor ama .. ben gene Alicam aşırı rahatsız bir durum. Bikini bölgenede kullanabilirsin