Gizemmiray35 Ulvana 32+4 teyim sol bacağım çok ağrıyor resmen sürüklüyorum çok ağırlaştım geceleri hiç uyuyamıyorum birde hiç mide bulantım olmadı bu haftaya kadar bu hafta ara midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum
Ulvana Gizemmiray35 ben yemek görünce kusmak istiyorum bilmiyorum sıcaktan qaliba. Evet ya geceleri uyku yok haram bize
Brlk 1melekannesi3858 doktorum her seferinde soruyor ama hiç öyle sertleşme fark etmedim acba ben fark etmeden olabilen bişey mi diyerek sordum
Busra4008 1melekannesi3858 sabah birde ben yeşil istifra ettim 3 kez başına gelen oldu mu enfeksiyon yapar mı acaba
1melekannesi3858 Busra4008 yok kız ben öyle bisey yasasam kafayı tirlatirim iyice hastanelik olurum 🤣🤣🤣🤣
Brlk Busra4008 doktorum her seferinde soruyor ama hiç öyle sertleşme fark etmedim acba ben fark etmeden olabilen bişey mi diyerek sordum
1melekannesi3858 Busra4008 git ne olur ne olmaz bende bugün akşam acile gidecem zaten doktor neyin var derse hangisinden başlayım diyecem sari akıntı var,karın sertleşmesi var,bel ağrısı var çocuk hareketleri karnımın alt kısmında hareket ediyo oda var ,
Busra4008 1melekannesi3858 kafayı hareket ettirdiği zaman özür diliyorum özel bölgem gıdıklanıyor sanki sende aynı mı 🤣
Busra4008 Ulvana valla hamileliği güzel geçen çok kişi duydum normalde mideden şimdiye kadar bı yaşıma kadar bi sıkıntı yaşamadım ama gebelikte en başından beri bulantı mide yanması herşey var gebeliğin bütün evrelerini yaşadım canı sağolsun da oğluşumun napalım 🥰🥰
Ulvana 1melekannesi3858 ben su geldi diye sende nişan geldi diye korkar olduk Allah yardımıçımız olsun
1melekannesi3858 Ulvana ben sudan kafam rahat onun için Bi gün hastanede yaptım.amni sure testi yapıldı ondan dolayı içim rahat
cerenil Ulvana bende kurtulamıyorum fitil antibiyotik ketoral sampuan sirke çamaşır ütüleme denemediğim şey kalmadı iki gün iyi gerisi kötüyüm dayanamıyorum artık hastaneye yatış istiycek hale geldim nasıl geçer bu illet
Brlk Ulvana Ulvana çok aşırı hareketli bir bebek değil ben yattığımda yada dinlendiğimde hareketlenmeye başlıyor 31 haftalık olucaz artık daha da sert olmaya başladı hareketleri ultrasonda çok hareket görmeyince doktorum soruyor her defasında
Ulvana Melodimm oo canım indide bi ters axintim var hər həftə bir şey baş verir😁😁düzelmir heçne sadəcə mən örgeşirem sen o həftələrin dadını çıxart 20 sonra çətin 30 dan sonra daha daha çox çətin
Ozge_saari Ulvana Ben de aynı sizin gibi tüm tedavi yöntemlerini deneyip muzdarip olanlardanım 😊 Bir doktorumun sayesinde kuru dut çayıyla tanıştım üstelik gebelikte de rahatlıkla kullanılabilirsin demişti ve gerçekten sadece o çay işe yaradı 1 hafta düzenli kullanın anında fark edeceksiniz 😊😊💛💛
Ulvana Ozge_saari ben yapsam bişey olsa doktor sonra kendin etdin diyicek😥ben nasıl kortulayım be ablam
1melekannesi3858 Ulvana hastanede ücretli bi tahlil gebelik testi gibi bebekten mi geliyo yani onu arastiriyolar bebeğin suyu olup olmadığını benimki araştırıcı bebekten gelmiyormus negatif çıktı