Ezgimelek Kızlar aritmide detaylı ultrason çektiren var mı bilgi verirmisiniz doktor nasıldı ilgisi kaç dakika sürdü eşleri içeri alıyorlar mı
erkekmamy Ezgimelek merhaba canım ben yaptırdım doktorum esin hanima yönlendirdi ama açıkçası ben pek mennun kalmadim bebeğim yüzünü falan göstermedi o ayrı ama ilgisini pek beğenmedim çok şükür sıkıntı çıkmadı ama eşimi de almadı içeriye mennun kalmadim yani.
Ezgimelek erkekmamy aa eşleri niye almıyor ki ne kadar sürdü peki ilgilenmemesi de kötü o kadar para veriyoruz
erkekmamy Ezgimelek eşim giriyordu eşler giremez dedi açıkçası bende sinir oldum benim oğlus biraz utangaç olcak galiba göstermedi tatlı bseyler ye tekrar bakalım dedi yarım toplasan yarım saat falan sürmüştür canım. Takipli misin peki o hastaneye
Ezgimelek erkekmamy takipliyim canım Adnan Şahin’e gidiyorum ne kadar fiyat ödedin peki bide fotoğraf ve CD veriyor mu
erkekmamy SGK olduğundan ve takipli olduğumdan 1250 TL ödedik canım bir tane fotoğraf verdi sadece CD kendini göstermediği için vermedi normalde bitane vermiyorlar sanırım bilgim yoktu o zmanlar bişey de soramadım yani mennun kalamadim doktordan 😔
Ezgimelek erkekmamy ya aslında CD de vermesi lazım göstersin göstermesin yani nebilim değişik saçma geldi bana bakalım bizim nasıl olucak