2_erkekannesi_ Kızlar gebelikte tiroidim 4.52 biraz yüksek dedi doktorum dahiliyeye yönlendirdi başından böyle geçen varmı acaba ? Neler yaptınız mesela ?
Kbraoguz 2_erkekannesi_ en başından beri öyle şuan 26 dayız hala ilaç kullanıyorum en fazla 3.84 e düştü yani merak etmeyin ilaç kullandıkça bir sıkıntı olmaz
sselinn 2_erkekannesi_ mutlaka doktora gidin ve verdiği ilacı düzenli kullanın. İlacı kullandığınız sürece hiç bir sıkıntı olmaz inşallah. Bende hamileliğim boyunca kullandım. Sanırım ömür boyu kullanacam ilacı
[silindi] 2_erkekannesi_ gebelerin nerdeyse yarısı böyle sanirim hamilelikte 2.5 alti deger isteniyor benim de 3 cikmisti ilac kullanıyorum ayda bir dahiliyede kontrolum oluyor kansizlik da var gitmisken hepsine baktiriyorum. Aksatmayin her ay duzenli dahiliyeye gidin.
Sevval0308 2_erkekannesi_ 8.haftamda 8.18 çıktı değerim heray gidip kan tahlili verdim 39.haftadayiz o zamandan beri sabah ackarina küçücük bir ilaç atıyorum çok şükür.bir sıkıntı yok düşmüş. Umarım hamilelikten sonra üstümde kalmaz bu gebelik troidi
Hsrt80 Ben triyot amaliyeti oldum ve üstüne hamile kaldım triyotlwri. 33 Ken 3 haftaya takıl veriyorum 150 m cnm ilaç tedavisi düzenliyorlar endekorin takibinde olmamna gerek
Ireeeeem 2_erkekannesi_ korkmayın verilen ilacı çok düzenli ve aç karna kullanın. Ben sabahları içiyorum kahvaltıdan en az bi saat önce. Gebelikte böyle olabiliyor her kan verişimde değerlerim bambaşka çıkıyor bebişler karar veriyor buna ☺️
2_erkekannesi_ Ireeeeem Ay çok sağol içimi rahatlattın canım , ilk gebeligimde hiç böyle sorunlar yaşamadım o yüzden tedirgin oldum 🙂
Tinii_minii_mom Bende 25 mg kullanıyordum bir senedir hamile kalınca yükselmiş 50 mg çıktım. Dahiliyeye her ay gideceğim. İçine dert etme canım doktor mg artırınca inşallah düşer hemen
Minis122 2_erkekannesi_ beninde ayniydi canm 10 . Haftamdan bu yana ilac kullaniyorum her ay duzenli kan veriyorum. Suan 35+4 haftaligim ilaca devam ediyorum
runkli0606 2_erkekannesi_ benimde 4.51 di ilaca başlattı doktorum ama düşmedi 4.75 çıktı salı günü ilaca devam ediyorum
2_erkekannesi_ Kızlar bugün gittim , sağ ve sol da modüller çıktı , şuan için ilaç tedavisine başladık agustosda yine kontrolum var umarim inşallah atlatırız bu durumu 🌸