lesoir_ Pinklove Ben Rusyada Moskovada yaşıyorum. Sen hangi şehirde kalıyorsun? (bu arada ben azerbaycanlıyım lakin Rusyada doğdum ve hep burda yaşıyorum)
runkli0606 Pinklove arkasından çok laf ettim ağır konuştum kulağına gittiyse yaşatmaz beni gürcüde buluşalım en iyisi 🤣🤣
lesoir_ Pinklove ohaaaa ben de ben de🤩 tanışa bilir miyiz? Bir yıldır burada yaşıyorum henüz kimseyle tanışmadım🥲
Medineuyanik Ayazmom_ bende o hastaneye gidiyorum Nereida Hanıma , siz hangi doktora gidiyorsunuz ve doğum ücretleriyle ilgili bilgi aldinimiz hiç ?
lesoir_ Pinklove sen Vidnoe (Видное) kalıyorsun dimi, umarim yalnış anlamadım. Ben bu şehrin özünde kalıyorum, Ермолинская küçesi
Tugbainan minibebisim organ gelişimlerini detaylı inceleyip bir sorun olup olmadığına bakıyorlar. İyi bir doktor bulursan çok iyi ilgilenip kafandaki tüm soru işaretlerini de kaldırıyor☺
Sngl1919 yesimunluturk ben ankarada yaşıyorum kayınvalidem o hastanede çalışıyor doğumuma bende istanbula gelicem nagihan hanıma 1 ay sonra inşallah 🙏