Pinklove Mutluemos Mehmet aliden mi duydun?😃 uydurma bi söz aslında. Dobro iyi demek rusca. Dubrosko diye bir söz yok😃
Ayselina6 Bbuusra Ben ilk muayeneme Elif ozan şahine gitmiştim Kanamam olmuştu 2 hafta sonra acilen yanına gittiğimde hiç muhatap olmadı benimle hiç memnun kalmadım işi gücü sosyal medyada reklam olmuş. Sonra başka bir doktora başladım.
Gamzeli63 Sunshine__ Aa bende sanliurfadayim ilk hamileliğim ve hala doktor arastırmasindayim hangi doktora gidiyorsjnuz acaba memnun musunuz
Hilal1403 anneoluyorummmmmmmm ben ilçesinde oturuyorum ama merkezde özel Level hastanesinde yapıcam doğumumu
Ayslksa Dilek1903 Medical Park adana Hastanesi’ne gidiyorum,Burcu Yücesoy ilk gidişimdi gayet Güleryüz ile karşıladı beni.memnunun şimdilik
Er_se_azelyaisik Babyakca2891 ben kent hastanesi Uğur Deniz türel ve Giresun üniversitesi kadın doğum Hastanesi’ne de gidiyorum. Hem devlet hem özel 😁😂
aysh_23 Yagmure şimdilik memnunum doktorumun sakinliği yüzünden de sevdim orayı buraya gitmeden önce avicennaya gidiyordum ordaki doktorlar bir nevi kaba geldi hastaneyi değiştirdim oyuzden🥲
Dilek1903 Mercimeek memnun musunuz banada metrodayken önermişlerdi ama ben kadın doktorda daha rahat olacağımı düşündüğüm için sezer hocayı seçmiştim bide doktorlar takvimi yorumlarını okudum ferat hocada bir kaç olumsuz yorum gördüm emin olamadım