sacmalamakizim Simge22 20+2 bu cuma detaylı ultrasonum var, sizde mi radyolojide oldunuz acaba onu merak ettim de, siz kaç haftalıksınız. ☺
Simge22 sacmalamakizim evet hayatım bende radyoloji de Ahmet elçime oldum yarım saat fln sürdü cikolata falan ye de hareketli olsun yoksa birşeyler ye öyle gel diyo uzun gibi gelmişti bana işlem 35+1 haftalık hamileyim 🥰
Seymaadombayy ikibebisim bende atlaz hanıma gidiyorum ve kendisinden çok memnunum güler yüzlü çalışkan enerjik bir doktor ☺️🧡
sacmalamakizim Simge22 Yaaa size az kalmış sağlıkla gelsin inşallah 🌸 aynen öyle yapıcam zaten her muayene öncesi yapıyorum 😄 bu arada benim 2. gebeliğim ilki 3 yaşına 1 hafta var, bu da 2. kızım olacak inşallah. ☺🌸
Simge22 sacmalamakizim yasa rabbim esirgesin inşallah diğer fıstık da yolda Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😚😚
Simge22 sacmalamakizim ay evet bu sene kız senesi sanırım 😄 hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah 😚
Simge22 Pinklove ahahaha bacım vallahi şimdiki hamişler baya araştırmacı oluyor Allah bağışlasın bu arada canım