Kpkpkp91 umut123_ cok teşekkür ederim. Bende cok memnunum acııkcası. Normal doğum mu yapmıstı arkadasınız? O konuda kafam karısık biraz.Sağlıkla gelsinler inşallah. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🌸🌸
umut123_ Kpkpkp91 evet normal doğum yaptı ikiside aşırı kolay geçtiğini söylediler sonrasında hemen ayağa kalktılar. Teşekkür ederim aminn 🤍
HnfeShn Zumra333777 tamam bekliyorum bende zamlı halimi o zamsız hali mi merak ettim. Ağustosta gidicem bende o zaman oğuz beyin ücretini öğrenirim
imren_melinarya dlb97 anladim bende internetten buldum ali metin beyi diger dr lara gore daha cok ve yeni yorumlari vardi 30. Haftamdayim bu hafta tekrar gidicem bende
Civciv53 Nurlyy hangi doktora gidiyorsunuz acaba birde memnun musunuz doğum fiyatları ve muayene ücreti nedir çok soru sordum galiba 🥰
Haciosmaninannesi miyasekubra amin teşekkürler ☺️ hamileyim kan tahlili yaptırmak istiyorum doktorum istedi diyorsunuz alıyorlar kanı kapıda falan gerek yok ama idrar tahlili yapmıyorlar onu mecbur özelde yaptırdım ama pahalı bişey değil en fazla 150 olmuştur
kullanici1234bes EdaDeyis Ay eminsiniz dimi hiç ücret ödemeden siz söylemeden renkli kağıt veriyor sırf onun için gidicem son haftalar bi resmi olsun hatıra diye. Aynı hastande cihazlar farklı olur mu ki 🤷
1Almra_tas kullanici1234bes olabilir Özcan beyin çok fazla hastası var hastaneye bu cihazı kullanmak istiyorum dediğinde ona özel bile alınmış olabilir hastane onunla dönüyor 😂😂😂
EdaDeyis kullanici1234bes evet tabi ki cihazı renkli oldugu icin bebeginizi renkli olarak da gorebiliyorsunuz sonrada renkli kağıdı veriyor bir arkadas da söylemiş ona ozel almis olabilirler hastane gercekten ozcan bey le dönüyor 😆
AmineBala byz35 ben nst nin ücretli olduğunu şuan öğreniyorum yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecek
1Almra_tas kullanici1234bes ben ilk gebeliğimde Özcan beye gittim orda doğum yaptım doktor çok ilgili alakalı ama doğum süresince çalışanlar için aynı şeyi düşünmüyorum şuan ikinci gebeliğim doktor yine tercihim aynı ama doğum için emin değilim hastaneden
EdaDeyis 1Almra_tas hayır Özcan bey in 500 tl hakan bey bashekim olduğu icin oyledir muayene ucreti bu arada bende dogumu orda yapmayi düşünmüyorum bakalim
hulya1406 Evrimkrcgln Necati hocaya gidiyordum pazartesi kendisi olmadığı için ilk kez ulaş hocaya gittim kendisi de harika biri ve artık benim bitti Perşembe günü inşallah doğum.Siz kaç haftalıksınız ?