Busrapala bi_de_bayil_istiyosan doktorumun adı Uğraş Şahin gayet ilgili biri memnunum.Normal doğuma 9bin sezeryana 10bin dediler
bi_de_bayil_istiyosan kullanici1234bes çok şaşırdım büyük ihtimal yanlış anlamışlar detaylıyla karıştırmışlar. Ben gece gittiğimde ultrason siyah beyazdı ama bebek belli oluyordu siz yarın kontrole mi gideceksiniz ?
kullanici1234bes bi_de_bayil_istiyosan yok canım detaylı olmadığını söyledim yarın bi daha bakıcaz artık :)
bi_de_bayil_istiyosan kullanici1234bes haber ver canım nasıl geçtiğini ben de ona göre değiştiririm doktoru belki 😂
OzlemSerkanDuru Goksu_argum_1 Bende bu ay baslayacagim Nehir Hanima dogum psikologumun tavsiyesi ile :)
Goksu_argum_1 OzlemSerkanDuru gerçekten ilk defa böyle bi doktorla karşılaştım ilk gebeliğim ve bı kaç yerede gittim bukdr herşeyi söyleyen bı doktorla karşilaşmadim ve herkes memnun
Sbel34 Yeniannis-s muayene ücreti 1050₺ doğum ücretlerini sormadım henüz yeni 2 aylık hamile olduğum için
Mediha99 OflicDi ben de 31+4 doktor ile görüştünüz mü doğum mu ücreti doğum şeklini ve eşin de doğuma girme ihtimali ni 🥰
Minnonunanasi Gamzeaksoy94 normal doğum düşünüyorum memnunum doktorumdan yani her ihtimali anlatıyor hamile kalmadan önce kendisine kontrole gitmiştim sonrada devam ettim şimdi 35+5 im bakalım nasıl doğurucam 🥹🙈
AmineBala byz35 yok anlaşmadım tamamlayacı sağlık sigortam var onun için ama arkadaşım da gidiyor yeni zamlarla 19 bin olmuş dedi ne kadar doğru bilmiyorum
Gbetulyildirim fatmaselgor12 ya bana cok ilgili gelmedi esra gunaya sonuc gosterdim o daha ilgili gibi geldi