Zuzumuz Anneseker çok teşekkür ederim benım doktorum o hastanede değil ama o hastane ile anlaşmalı olduğu için orada olucak doğum en çokta babayı doğuma alıyorlar mı onu merak ediyorum bu arada bebeğiniz hayırlı olsun çok mınık daha maşallah
ikibebisim Gulbahar3453 doktor bütün testleri istiyor mu ikili dörtlü şeker yüklemesi falan yaptırıyormu
Gulbahar3453 ikibebisim yaptirmam gerektiğini söyledi ama ben yaptirmadim ilk oglumda da yaptirmamistim tercih meselesi
Yeniannis-s ikibebisim ben ikili testi yaptırmamayı düşünüyorum daha çok erken ama şeker yüklemesini de yapmak yerine şekerimi düzenli bir şekilde ölçmeyi teklif edicem
aysh_23 Duygu4747 güneşli erdemden memnunum Mehriban hanıma gidiyorum kendisi azeri çok sevdim doktorumu tavsiye ederim
Kubrademirli Yeniannis-s 3 hafta önce gittim en son 600 tlydi asiye hanımın zamlardan sonra bilmiyorum artmış olabilir ama her doktorun da farklı oluyor sanırım
Sbel34 Yeniannis-s muayene ücreti 1050₺ doğum ücretlerini sormadım henüz yeni 2 aylık hamile olduğum için
Rabia_91 Senakrckk benim sigortam olduğu için fiyat konusunda bi bilgim yok. Ama en son 25 bin demişlerdi sanırım
Aaysenurd_ Hatice-karatas Adana güzelyalıydım bu hafta altın kozaya geçiş yaptım 32. Haftadayız doğumu altın kozada düşünüyoruz 🙏🏼☺️